Aktie Banketbakkerij op Koningsdag: Laat zien hoe de Soester Oranjegebak eet en win een taart

Dit jaar wordt Koningsdag met als titel Woningsdag 2020 vooral binnenshuis gevierd vanwege de bekende overheidsmaatregelen. Een van die bijzondere momenten is natuurlijk het eten van het Oranjegebak, bijvoorbeeld de oranje tompouce. Dat zijn momenten die je met elkaar ook moet delen. Hoe vieren we Koningsdag en hoe genieten we van het eten van Oranjegebak.
Banketbakkerij Verkleij heeft de laatste jaren de verkoop van het Oranjegebak aangekleed met muziek, schminken, toneel en het zingen van het Wilhelmus. Dat zijn activiteiten die op dit moment niet mogen. Hopelijk volgend jaar wel weer.
Daarom het initiatief om het delen van foto’s/filmpjes van het eten van het Oranjegebak te delen. Lex Verkleij heeft 3 taarten ter beschikking gesteld voor de leukste opnamen. Het logo van Verkleij moet natuurlijk wel zichtbaar zijn, de doos in beeld, of het papiertje onder het gebak.
Delen kan op Facebook of op YouTube met hashtag #koningsdagsoest.
Wie doet mee???
De winkel is maandag open tussen 8.30 en 11:00 uur. Daarnaast is het belangrijk dat u goed de aanwijzingen volgt zodat u bij de goede kassa terechtkomt.Laten we met ze alle er een mooie dag van maken!
Vanuit de Stichting Oranjefeesten wordt er voor gezorgd dat om 10.00 uur in de Van Weedestraat het Wilhelmus klinkt en u mee kunt zingen.