Cultuur en Muziek op diverse podia bij Artishock KONINGSDAG 2023

Al op de vooravond van Koningsdag, Koningsnach, 26 april, organiseert Artishock in haar verenigingsruimte vanaf 20.30 uur een ‘Dance-in’ met de DJ’s Bas&Dennis. Het programma duurt tot 01.00 uur.
Reserveren is mogelijk, entree € 10,00.

Koningsdag Buiten en Binnen optredens

Het publiek is welkom vanaf 12 uur bij Artishock, we starten met het optreden van het Eemmeerminnen koor en accordeonmuziek van Peter Bruys afgewisseld met muziek van DJ ‘play it Again Sem’. Vanaf 13.00 uur is er binnen en buiten een afwisselend programma van diverse bands  (Zaylor, Feat First en Dr Bird en co) en bijdragen van de leerlingen van de muziekschool. Ook een Sing-In Koor staat gepland. Kijk naar het programma voor de tijden.

Ook dit jaar treden de Queenies, Eline Ulaen en Sue Ellen op, met hun heerlijke muziek.

STRAATTHEATER
Nieuw
dit jaar is een bijdrage van Straattheater: “Dames van de hogelage thee” Het is een interactieve korte voorstelling waarin de kinderen participeren als verhalenverteller.
Aan de hand van wat de kinderen inbrengen wordt er een sprookje geïmproviseerd door de dames.
We hebben dus veel enthousiaste kinderen nodig die meedoen, let op de tijden en kom vooral meedoen.

OOK KUNST OP KONINGSDAG 2023 BIJ ARTISHOCK
Kim van Veelen vult het programma bij Artishock dit jaar aan met een aanbod aan kunst.
Kim van Veelen is eigenaar van Studio Veel. Na zijn afstuderen aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht heeft hij veel beelden op de diverse klassieke manieren vervaardigd. Dagelijks zat hij met zijn handen in de klei, gips of was. Zijn werk was op diverse lokale en nationale exposities te zien.
Al snel ontdekte hij het 3D scannen, ontwerpen en printen. Dit gaf hem meer vrijheid in het vervaardigen van beelden. Daarnaast werkte hij vaak samen met diverse theatergroepen en ontwerpers. Bij deze samenwerkingen kwamen de meest verrassende objecten tot stand.
Hij het vervaardigen van objecten, figuren of prototypes voor iedereen toegankelijk maken. Heb je een idee dat je graag in een tastbaar voorwerp terugziet? Dat kan en hoeft niet moeilijk te zijn. Hij denkt graag met iedereen mee en zet zijn creativiteit in om je ideeën om te vormen naar een tastbaar object.
Laat je deze dag inspireren.

De toegang voor Koningsdag is gratis dankzij de bijdrage van het Comité Koningsdag Soest.

Vereniging Artishock – Steenhoffstraat 46a – 3764 BM Soest
Meer informatie op internet: www.artishock-soest.nl.
Fotobijschrift: Koningsdag flyer van Artishock
Fotocredit: Artishock