Vrolijke Fietstocht door Soest langs Koningslint door Soest en omgeving

Acht organisaties slaan op Koningsdag de handen ineen om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het Enkhuis aan de Molenstraat, waar mensen met dementie een thuis hebben. Dat doen ze door – net als vorig jaar – een fietstocht te organiseren: Koningslint.

,,Het Koningslint is een feestelijke fietsroute, waarmee tegelijkertijd geld wordt ingezameld voor het lokale goede doel”, zegt Jennifer Woltjer van de Ladies Circle Soest, een van de organisatoren.

TWEE ROUTES

Het koningslint heeft twee routes: één van 5 kilometer door Soest voor ouders met kinderen waarbij men verwend, vermaakt en verrast wordt. Onderweg zijn er verschillende activiteiten en doen de fietsers met elkaar leuke opdrachten.

Voor volwassenen is er een smakelijke en gezellige fietsroute van ongeveer 25 km. Die start op de Eng. Onderweg staan er op verschillende plekken versnaperingen te wachten.

De laatste stop, voor zowel de kinder- als volwassen route, is bij Grand Café De Lindenhof waar de fietsers met een drankje in de hand kunnen nagenieten van een sportieve middag.

Meer informatie en inschrijving over deze activiteit: Koningslint.nl.